10.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Pacientă blocată o noapte în ambulanţă

Craiova: Pacientă blocată o noapte în ambulanţă

O ambulanţă a avut nevoie de mai bine de 13 ore pentru a se întorce la Spitalul de Urgenţă din Craiova cu o pacientă care a solicitat îngrijiri medicale în urma unei colici renale. Ambulanţa a plecat din Craiova aseară, în jurul orei 22.00, pentru a prelua pacienta, dar s-a blocat în nămeţi, în localitatea Castranova, din cauza viscolului şi a drumurilor înzăpezite. Utilajele trimise pentru curăţirea drumului s-au blocat şi ele, fiind nevoie de ajutorul localnicilor, care au reuşit cu două tractoare să repună utilajele la treabă. 
Ambulanţa a reuşit abia spre dimineaţă să-şi croiască drum spre Craiova, dar şi aşa a avut probleme din cauza drumului blocat de autoturismele abandonate de proprietari. "Dacă nu veneau cele două tractoare nu ştiu dacă mai reuşeam să plecăm. Din cauza viscolului se blocase şi uşa la ambulanţă. La întoarcere am mai întârziat pentru că ne-am făcut cu greu loc pe lângă autoturismele blocate în drum şi lăsate aşa de proprietari", a spus ambulanţierul, Georgel Băluţă.
Pacienta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe la prânz, după aproape o noapte petrecută în ambulanţă, şi a primit imediat îngrijiri medicale, starea sa de sănătate fiind bună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS