18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Copaci rupţi de zăpadă

Craiova: Copaci rupţi de zăpadă

Angajaţii RAADPFL din cadrul Primăriei Craiova lucrează încă pentru degajarea crengilor de copac rupte şi căzute după ninsoarea de azi-noapte. Directorul RAADPFL, Ion Petre, a precizat pentru GdS că probleme au fost semnalate în mai toate cartierele municipiului Craiova, dar şi în parcurile Nicolae Romanescu şi Tineretului. Ion Petre a menţionat că în prezent trei echipe se află pe teren pentru a strânge ramurile căzute şi copacii doborâţi de zăpadă.‎ 
 
RAADPFL a intervenit în cartierul Brazda lui Novac – în zona blocurilor R18, A15 şi A7, în Craioviţa – în zona blocurilor 40, 25, 112, 159 şi 169, în Rovine, la blocul 21, în Lăpuş Argeş (blocul A17), în cartierul 1 Mai (blocul S13), în Sărari (blocul M29), dar şi pe strada Libertăţii, bulevardul Nicolae Titulescu şi strada Caracal.
 
Crengile rupte de zăpadă au avariat mai mute maşini, două dintre acestea suferind avarii mai însemnate. Este vorba de un autoturism aflat în zona blocului 122 din cartierul Craioviţa, maşină al cărei plafon a fost înfundat după căderea unei crengi, şi de un autoturism din zona blocului 59 din acelaşi cartier, maşină a cărei lunetă a fost spartă de crengile căzute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS