Acasă Actualitate Marele câştigător al Tombolei Abonaţilor va dona premiul unui copil

Marele câştigător al Tombolei Abonaţilor va dona premiul unui copil

-

Joi, 19 ianuarie, a avut loc prima tombolă a abonaţilor GdS din 2012. Toţi abonaţii lunii decembrie au fost înscrişi automat la extragere, iar unsprezece dintre aceştia au fost răsplătiţi cu premii din partea cotidianului nostru. Au fost acordate cinci premii constând în abonamente la salină, cinci premii a câte 100 de lei şi – marele premiu – un calculator performant. Acesta din urmă a fost câştigat de domnul Petre Croitoru, din Craiova.
La ridicarea premiului, domnul Croitoru ne-a împărtăşit dorinţa de a dona calculatorul. „Eu am un nepot, dar acesta are deja un laptop, aşa că voi căuta un copil care are nevoie de un calculator şi îi voi dărui premiul oferit de dumneavoastră“. Câştigătorul a spus că este primul premiu de acest gen primit până acum.
• GdS

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Este o zi în care latura financiară a vieţii cotidiene vă interesează cel mai mult. Veniturile din munca desfăşurată sunt fluctuante,...

Bancul zilei

Căutând să depisteze cauzele nevrozei de care suferea copilul Bulă, medicul îl întreabă: În timpul vacanţei, tatăl tău s-a...

Gorjul redevine roșu

Liberalii nu numai că au pierdut alegerile în Gorj, dar au rămas și fără localitățile conduse de primari liberali. PSD Gorj a reușit să câștige alegerile în şase din cele nouă orașe. Liberalii au pierdut alegerile inclusiv în municipiul Motru, condus de penelistul Gigel Jianu.