9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate DN 7, Piteşti-Râmnicu Vâlcea, a fost închis circulaţiei din cauza zăpezii

DN 7, Piteşti-Râmnicu Vâlcea, a fost închis circulaţiei din cauza zăpezii

Circulaţia pe DN 7, Pitești – Râmnicu Vâlcea, a fost închisă, azi după-amiază, la propunerea Poliției Rutiere Argeș, pentru deszăpezire, fără se știe deocamdată cât va dura intervenția, informează NewsIn.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeș, comisarul șef Dănuț Dinu, a fost luată această decizie din cauza viscolului puternic și a zăpezii abundente. Chiar dacă utilajele de deszăpezire au acționat încă de dimineață, zăpada viscolită se aşează rapid pe asfalt.
DN7 a fost închis pentru deszăpezire pe tronsonul Piteşti – Râmnicu Vâlcea, însă șoferii pot opta pentru ruta alternativă Pitești-Curtea de Argeș – Rm. Vâlcea. Șoferii de autocamioane nu au voie însă nici pe această rută alternativă și sunt obțigați să tragă pe dreapta și să aștepte.
La ora 18,15, în judeţul Argeş, DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea s-a înzăpezit în zona Bascov și se circula cu mare dificultate la Drăganu şi Morăreşti, unde câteva autotrenuri nu au mai putut înainta. Fiind vorba de siguranța șoferilor, Poliția rutieră Argeș, de comun acord cu administratorul drumului național, au decis ca DN7 să fie închis pentru deszăpezire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS