15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBăsescu: Suntem unde trebuie, datorită eforturilor populaţiei am ieşit din recesiune

Băsescu: Suntem unde trebuie, datorită eforturilor populaţiei am ieşit din recesiune

Preşedintele Traian Băsescu a declarat în această seară, la Palatul Cotroceni, că datorită eforturilor populaţiei, România a ieşit din recesiune, menţionând că speră ca cifrele statistice de la finalul lunii februarie să confirme acest lucru, el precizând că "Suntem unde trebuie".
Potrivit NewsIn, Băsescu a mai afirmat că se adresează direct românilor întrucât, din protestele din stradă, a reieşit "fals" că nu-i mai reprezintă pe o parte a românilor şi a asigurat că prima sa obligaţie este să restabilească legătura dintre el şi acea parte a populaţiei nemulţumită.
"Astăzi vreau să mă adreseze exclusiv românilor din ţară şi de pretudineni. Astăzi mă adresez românilor pentru că manifestaţiile din ultima vreme, scandările din stradă din ultimele zile, mesajele de pe mijloacele elctronice mi-au creat impresia că pentru o parte din români s-a creat o ruptură între preşedinte şi parte din naţiune. S-a creat impresia falsă că preşedintele nu-i mai reprezintă pe români şi societatea în relaţia cu instiuţiile statului", a spus Băsescu, adăugând că înţelege că "traiul greu" i-a făcut să iasă în stradă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS