15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBăsescu: Revizuirea Constituţiei este un lucru important

Băsescu: Revizuirea Constituţiei este un lucru important

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat că ştie ce trebuie făcut în continuare pentru deschiderea unui nou orizont pentru români, precum revizuirea Constituţiei, precizând că niciun partid nu ar trebui să mai fie crezut întrucât niciunul nu a respectat până acum referendumul din 2009.
"Va trebui ca în continuare, într-un parteneriat cu guvernul, să deschidem acest orizont de ţară nouă pentru români, cred că printre cele mai importante lucruri sunt revizuirea Constituţiei, ca pilon de flexibilizare a statului şi ca răspuns la votul românilor de la referendumul din noiembrie 2009", a spus preşedintele, citat de NewsIn.
"Toate partidele se fac că uită de votul românilor din 2009, însă nu ezită să spună că ascultă vocea poporului, eu n-aş crede pe niciunul din ei când nu respectă un vot dat de români în proporţie  de 80%, nu vizez un partid, ci toate, indiferent ce declară, niciunul nu a vrut să mişte lucrurile înainte. N-au acoperit această obligaţie elementară, poporul nu se serveşte cu declaraţii la televizor, ci şi prin fapte, iar revizuirea Constituţie este o probă a responsabilităţii clasei politice româneşti", a precizat Băsescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS