17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBăsescu: Nu pare un "dictator" cel pe care îl înjuri de dimineaţă până seara

Băsescu: Nu pare un „dictator” cel pe care îl înjuri de dimineaţă până seara

Preşedintele Traian Băsescu a făcut în această seară o serie de comentarii legate de "eticheta de dictator", precizând că va continua să sprijine lupta împotriva corupţiei şi menţionând că nu-i pare a fi un dictator cel pe care "îl înjuri de dimineaţa până seara".
După cum informează NewsIn, Traian Băsescu a ţinut să facă o serie de constatări, dintre care unele "ţin" de el, "altele de realităţile altora".
"Oricât de mare ar fi presiunea cu eticheta de dictator, voi continua să susţin fără rezerve toate instituţiile statului care luptă împotriva corupţiei, fie că vorbim de poliţie, fie că vorbim de parchet, fie că vorbim de justiţie. Ceea ce nu înseamnă neapărat că voi fi un om care să nu observe şi să nu se manifeste atunci când va constatat sau va crede că s-au produs erori. De asemenea, aş vrea să mai dau explicaţii pentru nişte etichetări pe care le-am primit constant în mod nedrept, dincolo de cea de dictator. Un dictator pe care îl înjuri de dimineaţa până seara nu-mi pare a fi chiar un dictator, doar un mic exemplu", a spus preşedintele Traian Băsescu. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS