10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolo – România a pierdut cu Germania, scor 9-10, la CE din Olanda

Polo – România a pierdut cu Germania, scor 9-10, la CE din Olanda

Naţionala de polo a României a fost învinsă, astăzi, de reprezentativa Germaniei, cu scorul de 10-9, în cea de-a cincea partidă din grupa B a Campionatului European din Olanda. Scorul pe reprize a fost 4-2, 2-3, 2-2, 2-2.

Marcatori:

România – Diaconu 3 goluri, Radu 2, Kadar 2, Iosep 1, Ghiban 1.

Germania – Oeler 2 goluri, Politze 2, Stamm 2, Bukowski 1, Schueler 1, Schlotterbeck 1, Roesing 1.

Tricolorii au încheiat grupa B cu cinci înfrângeri, din tot atâtea posibile, pe ultimul loc, cu 0 puncte. În primele patru partide, România a cedat în faţa Croaţiei (7-10), a Spaniei (10-12), a Muntenegrului (8-11) şi a Serbiei (5-14).

Echipa antrenată de Kovacs Istvan va juca următoarea partidă în turneul pentru locurile 7-12, cu formaţia care va ocupa locul cinci în grupa A, în care se mai joacă meciuri luni seara. Partida va avea loc miercuri, când sunt programate şi cele din sferturile de finală. Semifinalele vor avea loc în 27 ianuarie şi finalele pentru medalii în 29 ianuarie.

Obiectivul tricolorilor este clasarea în primele nouă locuri, care oferă calificarea la turneul preolimpic de la Edmonton, din luna aprilie, de la care primele patru clasate vor obţine 'biletele" pentru Olimpiada de la Londra.

La ultima ediţie a CE, câştigată de Croaţia, echipa României s-a clasat pe locul 7. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS