22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: 14 marocani, ascunşi într-un microbuz la PTF Bechet

Dolj: 14 marocani, ascunşi într-un microbuz la PTF Bechet

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat azi-dimineaţă, în jurul orei 08.50, 14 persoane, cetăţeni africani, care intenţionau să intre ilegal in Romania, ascunşi intr-un compartiment special amenajat intr-un microbuz.
La P.T.F. Bechet (Dolj) s-a prezentat pentru a intra in tară cetăţeanul polonez Piotr. B., in vârstă de 48 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes Benz Sprinter 210D, care se deplasa din Grecia spre Polonia.
În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport în urma căreia, în compartimentul marfă, au descoperit un locaş special amenajat în care se aflau ascunse 14 persoane. 
După primele cercetări s-a stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni marocani si intenţionau să intre ilegal in tară.
Totodată, poliţiştii de frontieră au extins cercetările în zonă, iar pe coloana de autocamioane, pe sensul de intrare în ţară, a fost descoperit un autoturism marca Mercedes Benz, in care se aflau doi cetăţeni polonezi, M.P.G. in varstă de 48 ani si W.M.S., in varstă de 29 ani, despre care sunt suspiciuni că sunt implicaţi in transportul migranţilor, având rol de antemergător.
Poliţştii de frontieră efectuează cercetări pentru stabilirea intregii activităţi infracţionale a celor implicaţi.
     

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS