19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBucureşti: 29 de persoane au fost rănite în urma violenţelor de aseară

Bucureşti: 29 de persoane au fost rănite în urma violenţelor de aseară

Numărul persoanelor care au fost rănite aseară, în timpul protestelor din Capitală, a ajuns la 29, dintre acestea patru fiind jandarmi și 25 civili, informează NewsIn citând reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.  au declarat pentru NewsIn Potrivit unor oficiali ai Jandarmeriei Bucureşti,  în urma violenţelor întegistrate aseară 25 de persoane au fost ridicate şi duse la Poliţie pentru identificare. Până la miezul noăţii, pompierii au intervenit pentru stingerea a patru incendii, în zona de conflict fiind prezente şapte autospeciale cu apă şi spumă.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat aseară că pagubele în urma protestelor violente de aseară se întind pe şase kilometri liniari ai oraşului, de la Piaţa Universităţii până în zona Parcului Tineretului, şi că bilanţul exact al distrugerilor va fi cunoscut în această dimineaţă. Edilul a precizat că prima evaluare a pagubelor arată că au fost scoase pietre de pe străzile din Centrul Istoric şi că au fost semnalate defecţiuni la reţele de utilităţi din zona Piaţa Unirii. 
Amintim că sute de persoane s-au adunat aseară în centrul Bucureştiului, pentru a protesta faţă de situaţia actuală din ţara noastră. Protestul, început în Piaţa Universităţii, s-a desfăşurat paşnic, însă un grup de manifestanţi violenţi s-a îndreptat spre Piaţa Unirii, moment după care au început conflicte între protestatari şi forţele de ordine. Protestul s-a încheiat la scurt timp după miezul nopţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS