12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMUTU A DAT GOLURILE 100 ŞI 101 ÎN CESENA – NOVARA 3-1

MUTU A DAT GOLURILE 100 ŞI 101 ÎN CESENA – NOVARA 3-1

Atacantul Adrian Mutu a marcat două goluri în partida pe care echipa AC Cesena a câştigat-o, astăzi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), în faţa formaţiei Novara, în etapa a 18-a a campionatului Italiei, informează Gazzetta dello Sport.

„101 goluri? Pentru un atacant în Serie A este o reuşită frumoasă. Sunt mulţumit şi sper să mai înscriu multe goluri. Le dedic copiilor mei. De ce am ales Cesena? M-a convins preşedintele, mi-a plăcut modul în care mi-a vorbit. După atâţia ani la Florenţa m-am gândit să fac o schimbare. Poate Cesena nu este precum celelalte echipe la care am jucat, dar are un proiect important şi sper să fac parte din acesta ca jucător sau chiar ca oficial. Despărţirea de Fiorentina? Nu a fost uşoară, pentru că eram şi încă sunt legat de această echipă“, a spus Mutu, care a precizat că la partida de azi a suferit o lovitură la tibie.

Adrian Mutu, care a jucat până în minutul 65, a înscris în minutele 20 şi 39 din penalti. Primul gol marcat de român în acest meci a însemnat reuşita sa cu numărul 100 în Serie A. Internaţionalul român a contribuit şi la autogolul lui Rinaudo din minutul 45. În minutul 61, Mutu a obţinut un penalti, dar Candreva l-a ratat. Pentru Novara a înscris Morimoto, în minutul 89. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS