9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEmil Boc a semnat demiterea lui Arafat şi numirea lui Andrei Georgescu în funcţia de subsecretar de stat în MS

Emil Boc a semnat demiterea lui Arafat şi numirea lui Andrei Georgescu în funcţia de subsecretar de stat în MS

Premierul Emil Boc a semnat în această după amiază decizia de demitere a lui Raed Arafat din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), precum şi pe cea de numire, în locul său, a medicului Andrei Georgescu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean. Cele două decizii ale primului-ministru au fost trimise către Monitorul Oficial.
Medicul Andrei Georgescu, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a confirmat astăzi că a acceptat funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi a precizat că-şi va face publice ideile privind noua lege din domeniu în următoarele zile în cadrul unor dezbateri la care îl aşteaptă şi pe Raed Arafat să participe. Raed Arafat, fondatorul Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD), a decis ieri să plece din Ministerul Sănătăţii ca urmare a nemulţumirilor legate de reglementările privind medicina de urgenţă din proiectul noii legi a sănătăţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS