14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate Ioan Niculae acuză Parchetul că încearcă subminarea activităţii companiilor sale

Ioan Niculae acuză Parchetul că încearcă subminarea activităţii companiilor sale

Patronul grupului InterAgro, Ioan Niculae, a declarat, azi, la ieşirea din sediul DIICOT, că Parchetul complotează şi încearcă subminarea activităţii companiilor sale, precizând că acuzaţiile aduse la adresa lui, de complot şi subminare a economiei naţionale, reprezintă un abuz.
"Începând de săptămâna trecută, cu acel comunicat al DIICOT-ului, practic toate firmele noastre, peste 27 de firme, sunt distruse. Avem combinatele chimice închise începând de la 1 ianuarie, niciuna dintre companiile private sau de stat care vând gaz nu mai răspunde solicitărilor InterAgro. Suntem într-o situaţie extraordinar de delicată din punct de vedere economic şi, practic, aţi asistat la subminarea unui agent economic care încă mai rămăsese cu capital privat românesc", a spus Niculae, citat de Mediafax.
Ioan Niculae s-a prezentat azi la DIICOT pentru a fi audiat în dosarul privind subminarea economiei naţionale, în care sunt cercetaţi 40 de foşti şi actuali şefi din Romgaz, Ministerul Economiei şi ANRE, care l-ar fi ajutat pe patronul InterAgro să obţină mari cantităţi de gaze la preţ subevaluat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS