17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Expoziţie foto "77 Craiova - Ultimul Concert"

Craiova: Expoziţie foto „77 Craiova – Ultimul Concert”

Festivalul "Luna Fotografiei" din Romania, ediţia 2012, va lua startul miercuri, 11 ianuarie, de la ora 18.00, la Galeria Arta din Craiova. Evenimentul va consta în expoziţia fotoreportajului "77 Craiova – Ultimul Concert" de Victor Boldâr, informează efoto.ro.
Fotoreportajul lui Victor Boldâr a fost realizat pe 20 mai 1977 la Gradina Cinematografului Patria din Craiova şi cuprinde un colaj de cadre cu trupa Phoenix. Imaginile au fost făcute în timpul concertului din Bănie şi îi surprind pe legendarii Nicu Covaci, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Erlend Krauser într-un recital susţinut acum 35 de ani. Evenimentul este organizat de Asociaţia Focus Oltenia şi Muzeul de Artă din Craiova, fiind promovat de Fotoclubul Mircea Faria.
Victor Boldâr este unul dintre cei mai longevivi şi creativi artişti fotografi din ţară. El fotografiază de mai bine de 50 de ani, iar miercuri, începând cu ora 18.00, va fi prezent pentru a arăta publicului craiovean imagini care reuşesc să provoace emoţii atâtor generaţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS