13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBoc: Coaliţia nu a discutat încă forma promovării legii sănătăţii, pe 23 ianuarie discutăm proiectul

Boc: Coaliţia nu a discutat încă forma promovării legii sănătăţii, pe 23 ianuarie discutăm proiectul

Premierul Boc a declarat astăzi că nu s-a stabilit în interiorul coaliţiei forma de promovare a legii privind reforma sănătăţii şi că partenerii de guvernare vor discuta proiectul pe 23 ianuarie, informează NewsIn.
"Nu am discutat în coaliţie forma promovării proiectului de lege. Deocamdată, în 23 ianuarie va avea loc o discuţie pe fond în cadrul coaliţiei guvernamentale cu privire la legea sănătăţii după care vom trece şi la forma de promovare", a declarat Boc. El a mai susţinut că adoptarea acestui act normativ, "o lege extrem de importantă pentru modernizarea sistemului de sănătate și pentru cheltuirea eficientă a banilor publici în domeniul sănătății" este o prioritate a PDL.
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat, tot astăzi, că în coaliţia de guvernare s-a stabilit discutarea pe fond a proiectului de lege a sănătăţii peste două săptămâni.
Pe 21 decembrie, preşedintele Băsescu acuza UDMR că se opune legii sănătăţii, după ce a blocat şi reorganizarea administrativă, şi a făcut un apel către politicienii Uniunii să înţeleagă că ei servesc România şi că trebuie să contribuie la reformarea statului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS