7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Guardiola: Bielsa are capacitatea de a antrena Barcelona

Fotbal – Guardiola: Bielsa are capacitatea de a antrena Barcelona

Antrenorul Josep Guardiola, care se află sub contract cu FC Barcelona până în vara acestui an, a declarat astăzi că nu a luat încă o decizie în privinţa prelungirii acordului şi că Marcelo Bielsa are capacitatea de a pregăti formaţia catalană. "Nu am luat nicio decizie (n.r. – în privinţa prelungirii). Dacă aş fi luat, preşedintele ar fi aflat deja", a spus Guardiola într-un interviu acordat cotidianului As, citat de Mediafax.

Întrebat dacă tehnicianul echipei Athletic Bilbao, argentinianul Marcelo Bielsa, ar fi un bun înlocuitor al său, în momentul în care va decide să plece de la FC Barcelona, Guardiola a spus: "Cred că da. Bielsa şi mulţi alţii ştiu deja ce părere am eu despre tehnicianul echipei Athletic Bilbao şi că nu am nicio îndoială că el are capacitatea de a fi antrenorul formaţiei FC Barcelona. Nu există nici o îndoială".

Cotidianul As a scris, luni, că în cazul în care Pep Guardiola nu-şi va prelungi înţelegerea cu formaţia spaniolă, Bielsa este favorit să-i ia locul pe "Camp Nou".

Referitor la faptul că Sir Alex Ferguson ar fi spus că îl vede pe Guardiola drept succesorul său la Manchester United, antrenorul echipei FC Barcelona a precizat: "Nu ştiu ce să spun, nu mă gândesc la asta. Important este că Ferguson vrea să mai continue câţiva ani. Cred că succesorul lui va fi ales de persoana potrivită şi este important ca acea persoană să cunoască bine clubul. Însă, important este că Ferguson vrea să continue, este bine pentru fotbal şi pentru Premier League".

Managerul scoţian al Manchester United, Sir Alex Ferguson, în vârstă de 70 de ani, a declarat într-un interviu acordat site-ului clubului său că vrea să rămână în funcţie încă trei sezoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS