16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Accidente în prima zi a anului

Dolj: Accidente în prima zi a anului

Două accidente rutiere s-au produs în această dimineaţă, chiar în primele ore ale anului 2012.

Primul accident din acest an, din Dolj, s-a produs în comuna Podari. În jurul orei 4.00, Florin Işlicaru, de 34 de ani, din Craiova, în timp ce conducea o Dacia Logan, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat cu maşina în afara drumului. În urma accidentului, şoferul a  fost rănit uşor, după cum au constatat cadrele medicale din ambulanţa SMURD şi pompierii din autospeciala de descarcerare care s-au deplasat la faţa locului.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit drept cauză a accidentului viteza excesivă cu care conducea tânărul craiovean

 

Al doilea accident s-a produs în jurul orei 6.00, pe Calea Severinului din Craiova. Potrivit poliţiştilor de la Biroul Rutier care au efectuat cercetările la faţa locului, se pare că Robert Coandă, de 19 ani, din Craiova, în timp ce conducea un Volkswagen Passat, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de Matizul care a frânat şi  încerca să vireze la stânga la intersecţia semaforizată de la hipermarketul Succes. Passatul a lovit Matizul din spate, în urma impactului fiind rănite cele două persoane aflate în Matiz: şoferul, Penea Constantin, de 31 de ani, din Craiova, şi soţia acestuia, Ilean, de 32 de ani.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, poliţiştii constatând că tânărul care conducea Passatul avea o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII