19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate Nevăzătorii au anulat mitingul, în urma discuţilor cu Sulfina Barbu

Nevăzătorii au anulat mitingul, în urma discuţilor cu Sulfina Barbu

Asociaţia Nevăzătorilor din România a decis să anuleze mitingul programat pentru mâine în Capitală, ca urmare a discuţiilor purtate azi cu ministrul Muncii, Sulfina Barbu, anunţă reprezentanţii ministerului, potrivit NewsIn.
La finalul discuţiilor, preşedintele asociaţiei, Radu Ruba, a semnat un protocol de colaborare cu Ministerul Muncii, potrivit căruia, în cel mai scurt timp, Consiliul Naţional al Dizabilităţii din România, a cărui entitate organizatoare este Asociaţia Nevăzătorilor, va desemna o echipă ce va face parte din grupul de specialişti, format la Ministerul Muncii, pentru modificarea Legii nr.448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.
Potrivit reprezentanţilor ministerului, prin acest act, ministrul Muncii, Sulfina Barbu, vrea să se asigure că drepturile persoanelor cu dizabilităţi sunt în concordanţă cu principiile din Convenţia Organizaţiei Naţiunilor Unite, promulgată de preşedintele României prin Decretul nr. 1101 din 10 noiembrie 2010.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII