32.8 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitate Prezenţa României în Kosovo şi privatizarea CFR Marfă, pe ordinea de zi a şedinţei CSAT

Prezenţa României în Kosovo şi privatizarea CFR Marfă, pe ordinea de zi a şedinţei CSAT

Prezenţa României cu jandarmi şi poliţişti în Kosovo, strategia de privatizare a CFR Marfă, precum şi rezultatele obţinute în procesul de prevenire şi combatere a evaziunii fiscală se numără printre tematicile aflate pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care va avea loc astăzi, de la ora 14,00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea preşedintelui Traian Băsescu.
Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, citat de Agerpres, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului sunt incluse tematicile: concepţia de reconfigurare a sistemului de ordine publică prin descentralizarea serviciului poliţienesc în slujba cetăţeanului; proiectul Hotărârii de Guvern pentru aprobarea primei etape a strategiei de privatizare a Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă "C.F.R. Marfă" S.A. şi a mandatului Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii pentru realizarea acesteia.
Vor fi abordate şi activităţile desfăşurate şi rezultatele obţinute în procesul de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional la nivelul porturilor maritime.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS