19.4 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBox - Preşedintele FR Box, Rudel Obreja, nu a fost lăsat să intre în sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv

Box – Preşedintele FR Box, Rudel Obreja, nu a fost lăsat să intre în sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, nu a fost lăsat, luni, să intre în sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv (COSR), unde şeful comitetului, Octavian Morariu, susţine o conferinţă de presă. Obreja a afirmat că nu a fost lăsat să intre de către paznici, deoarece "aşa sunt ordinele". "Eu sunt preşedintele Federaţiei Române de Box şi vreau să intru în sediul COSR, nu e sediul lui Morariu. Eu sunt suspendat de AIBA, nu de COSR. Asta e dovada că faceţi slugărnicie în faţa AIBA. A adus bodyguarzii ca să nu mă lase să intre", a declarat Obreja.
Rudel Obreja se află de mai mult timp în conflict cu conducerea AIBA, care îi cere demisia din funcţia de preşedinte al FR Box. AIBA a notificat, la 9 august, FR Box că va fi dezafiliată dacă Obreja nu renunţă la funcţia sa până la 31 august.
Obreja i-a reproşat, săptămâna trecută, preşedintelui COSR, Octavian Morariu, că a luat partea AIBA în loc să apere interesele FR de Box. Subiectul conferinţei de presă organizate Morariu este legat de situaţia de la forul român de box.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS