13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCând vă reparaţi greşeala?

Când vă reparaţi greşeala?

Patru indicatoare cu „Oprirea interzisă“, dintre care unul mascat de buruieni, sunt amplasate pe strada Nicolae Bălcescu din Craiova, de la intersecţia cu Vasile Alecsandri până în Calea Bucureşti, toate pe partea dreaptă, unde se află şi alveolele de parcare.
Cu toate că în şedinţa Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei de pe lângă Primăria Craiova, care a avut loc joia trecută, greşeala de redactare care a dus la montarea necorespunzătoare a indicatoarelor a fost îndreptată, nici după o săptămână acestea nu au fost mutate. Semnul „Oprirea interzisă“, cu adiţionalul de „Ridicare maşini parcate neregulamentar“, se afla şi aseară tot pe partea dreaptă a străzii, deşi autorităţile deciseseră ca el să fie montat pe partea stângă, aşa cum se hotărâse prima dată.
 „Nu ştiu ce s-a întâmplat de nu le-au mutat până acum. Şedinţa a fost joia trecută. Ar fi trebuit ca a doua zi indicatoarele să se găsească pe partea stângă a străzii, aşa cum ar fi fost normal“, a afirmat Alin Apostol, inspector în cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Craiova şi membru în Comisia de Sistematizare a Circulaţiei. Mutarea respectivelor semne de circulaţie cade în sarcina angajaţilor RAADPFL. Conducerea Regiei din subordinea primăriei a fost înştiinţată şi ieri la prânz despre acest aspect, de către viceprimarul Mărinică Dincă, dar până aseară indicatoarele nu fuseseră amplasate la locul prevăzut în hotărârea Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei.
• Marian Apipie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII