19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBox - Bute: Mă voi concentra pentru meciul cu Johnson, dar vreau să boxez cu câştigătorul Super Six

Box – Bute: Mă voi concentra pentru meciul cu Johnson, dar vreau să boxez cu câştigătorul Super Six

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, a declarat că se va concentra pentru meciul cu jamaicanul Glen Johnson, dar obiectivul său este o confruntare cu câştigătorul turneului Super Six, informează presa canadiană, citată de Mediafax. „Mă voi concentra pentru meciul cu Glen Johnson, dar obiectivul meu este, evident, să îl înfrunt pe câştigătorul Super Six (n.r. în finala Super Six se întâlnesc, în octombrie, Andre Ward şi Carl Froch). Aş vrea să boxez cu toţi pugiliştii din acest turneu pentru a demonstra ceea ce doresc. Sunt pregătit pentru orice“, a spus Bute, conform canoe.ca.
Glen Johnson a declarat că îl respectă mult pe Bute, pe care îl cunoaşte de când i-a fost sparring-partner. „I-am fost sparring-partner şi îl cunosc puţin. Se pregătea pentru un meci cu Librado Andrade, iar eu pentru o confruntare cu Chad Dawson. Este un boxer bun. Va fi un meci bun, incitant. Aceasta este confruntarea pe care o merită fanii. Eu sunt cel mai bun boxer de pe lista potenţialilor adversari ai lui Bute“, a afirmat Johnson, informează eastsideboxing. com
Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, a anunţat, marţi, pe Twitter, că îşi va pune centura în joc, la 5 noiembrie, în cadrul unei gale în care îl va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, în vârstă de 42 de ani.
Jamaicanul Glen Johnson, 42 de ani, a disputat 68 de partide în carieră, reuşind să câştige 51 (35 prin knock-out), pierzând 15 şi remizând de două ori.
Lucian Bute, 31 de ani, şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat în 9 iulie, la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU