16.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Co Adriaanse îl apreciază pe olteanul Bălace

Fotbal – Co Adriaanse îl apreciază pe olteanul Bălace

Antrenorul echipei Twente Enschede, Co Adriaanse, a apreciat evoluţia fundaşului formaţiei FC Vaslui, caracaleanul Silviu Bălace, în meciul din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, menţionând că acesta l-a blocat foarte bine pe Bryan Ruiz, informează Mediafax. „M-am bucurat pentru că am avut o posesie bună. Am venit să jucăm ofensiv, drept dovadă bara pe care am avut-o şi ocazia lui John. Mi-a plăcut cum a jucat Bălace de la FC Vaslui, acesta fiind pericolul cel mai mare pentru echipa noastră, după ce a câştigat multe dueluri în faţa lui Ruiz, un jucător ofensiv care se retrage mai greu. Dar, după primele 20 de minute situaţia s-a rezolvat şi nu au mai apărut aşa multe ocazii pentru Vaslui. Pentru play-off-ul Ligii nu am o favorită ca adversar şi cred în şansele de calificare în grupe, având în vedere că avem un grup puternic, cu multe calităţi“, a spus Co Adriaanse.

Presa olandeză: Twente trece uşor de Vaslui

„Twente trece uşor de Vaslui“, a scris publicaţia olandeză Voetbal International după meciul FC Vaslui – FC Twente, scor 0-0 în manşa secundă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. „Doar primul sfert de oră a fost mai greu pentru Twente, care apoi a luat frâiele şi a dus meciul spre un 0-0 suficient pentru calificare. Vaslui a încercat rapid să refacă diferenţa, pentru a mai avea şanse, şi a masat echipa olandeză în propria jumătate. Treptat, presiunea a scăzut, în partea a doua Twente a deţinut controlul, iar Vaslui s-a apropiat rar de poartă. Ofensiva de final a românilor nu a mai adus nimic nou“, a scris Voetbal International.
NU Sport a notat că „Twente n-a avut probleme în a se califica în play-off-ul Ligii Campionilor“: „Doar în primul sfert de oră a avut Twente motive să se teamă, apoi echipa lui Co Adriaanse a preluat controlul din ce în ce mai evident“.
Cotidianul De Volkskrant a titrat: „Twente s-a calificat fără probleme, păstrând la Piatra Neamţ diferenţa stabilită la Arnhem“.
De Telegraaf a comentat: „Twente continuă cursa. După 2-0 în tur, acest 0-0 a fost suficient“.
„Twente şi-a securizat calificarea în România“, a anunţat postul RTV Oost.
Site-ul oficial al grupării olandeze a subliniat că FC Twente nu a avut mari emoţii la Piatra Neamţ, într-un meci fără prea multe ocazii şi în care tot echipa antrenată de Co Adriaanse a fost mai periculoasă.
Echipa FC Vaslui a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat miercuri, la Piatra Neamţ, în compania olandezilor de la Twente Enschede, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei. În tur, formaţia Twente Enschede a învins cu scorul de 2-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS