13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Prinşi cu cuţitele la brâu

Craiova: Prinşi cu cuţitele la brâu

Un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflat în zona Pieţei Rovine, a observat azi noapte pe terasa unui local public doi cetăţeni ce aveau asupra lor două cuţite şi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
A fost solicitat la faţa locului un echipaj mobil care a procedat la legitimarea şi identificarea numiţilor I. Ioan, de 57 de ani, din localitatea Mischii, şi respectiv S. Ducu, de 53 de ani, din localitatea Giurgiţa, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv au fost găsite asupra acestora două cuţite.
Persoanele în cauză au fost conduse la sediul I.J.J. Dolj unde le-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port al cuţitului, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor. Cuţitele, cu lama în lungime de 10 cm şi respectiv 11 cm, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar actele premergătoare de constatare urmează să fie înaintate organelor competente pentru soluţionare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII