15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: Rezultate la titularizare

Gorj: Rezultate la titularizare

Candidaţii care au susţinut anul acesta examenul de titularizare au aşteptat până la ora 18.30 pentru a afla rezultatele. La cele două centre de examinare din Gorj, Colegiul Naţional "Ecaterina Teodoroiu" şi Grupul Şcolar "Ion Mincu" din Târgu Jiu, nu s-au prezentat decât câţiva candidaţi, restul preferând să aştepte afişarea notelor pe internet, pe siteul www.titularizare.edu.ro
Cea mai mare notă la disciplina religie ortodoxă, acolo unde nu sunt decât două catedre titulatizabile, a fost 9,15 şi a fost obţinută de un tânăr profesor din Târgu Jiu. Potrivit paginii www.titularizare.edu.ro, cea mai mică notă la această disciplină a fost 2,1 şi aparţine unui candidat din comuna Ciuperceni.
La limba şi literatura română cea mai mare notă a fost 8,80, au fost obţinute cinci note peste 7,00, iar cea mai mică a fost 1,7 şi a fost obţinută de un candidat din municipiul Motru.
La matematică cea mai mare notă a fost 7,35, iar cea mai mică 2,80. La această disciplină există şase note peste 7,00.
„Avem 39 de posturi titularizabile, majoritatea la Liceul de Muzică, posturi cu specializări care nu sunt foarte accesibile. La Şcoala Postliceală, care este la Colegiul Tehnic «Ion Mincu», avem un singur post la disciplina matematică, trei de educatoare, două la religie, două ca profesor documentarist, nici un post la limba română, nici unul la învăţători”, a spus Gheorghe Mitescu, inspector şcolar general adjunct al ISJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU