30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a anunţat redeschiderea cazului „Valiza“

Fotbal – Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a anunţat redeschiderea cazului „Valiza“

După Adunarea Generală de luni a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), preşedintele forului, Dumitru Dragomir, a anunţat, într-o conferinţă de presă, redeschiderea pe linie sportivă a cazului „Valiza“, dosar în care clubul Steaua Bucureşti este acuzat că a încercat în 2008 să-i premieze pe jucătorii Universităţii Cluj la meciul cu CFR, informează Agerpres. „În cadrul Adunarii Generale s-a hotărât ca anumite cazuri să fie înaintate comisiilor. Cazul clubului Steaua, care nu a plătit unele penalităţi restante, şi în plus s-a redeschis procesul pe linie sportivă al cazului 'Valiza', pentru că nici FRF şi nici LPF nu au judecat acest caz până la capăt, aşteptând o hotărâre a instanţelor. Dar în ultimul timp, un membru al clubului Steaua a făcut o declaraţie în care a spus că a trimis 'valiza' la Cluj pentru premiere. Iar premierea a fost, este şi va fi mereu interzisă. Declaraţia acelui membru a fost de curând. Se redeschide cazul pentru ca s-a încălcat regulamentul pe linie sportivă“, a declarat Dragomir. El a adăugat că nu ştie „ce riscă Steaua“, deciziile fiind luate de comisii.
Dragomir a afirmat că nu se va împăca niciodată cu patronul Stelei, George Becali, dar a precizat că nu este capabil să se răzbune împotriva acestuia sau a altei persoane. „N-am să mă răzbun niciodată pe el. Niciodată în viaţă nu m-am răzbunat pe nimeni. Iar faptul că se vor deschide aceste cazuri la comisii nu le consider o răzbunare. Eu nu mă pot opune comisiilor juridice care vin cu propunerile“, a spus Dragomir, evitând să pronunţe numele lui Becali.
Dumitru Dragomir a afirmat că va evita scandalurile. „Mă feresc de balamuc. N-o să mai ies în presă cu jigniri“, a spus şeful LPF, care a amintit că în cazul declaraţiilor jignitoare cluburile vor fi depunctate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII