16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateHandbal (f) - România, în grupă cu Norvegia, Franţa şi Germania, la Cupa Mondială din Danemarca

Handbal (f) – România, în grupă cu Norvegia, Franţa şi Germania, la Cupa Mondială din Danemarca

Federaţia Daneză de Handbal, organizator al Cupei Mondiale feminine, a anunţat, luni, componenţa grupelor şi programul meciurilor de la Aarhus, România urmând să întâlnească Norvegia, Franţa şi Germania, informează Mediafax. Cupa Mondială se va derula între 20-25 septembrie, cu participarea doar pe bază de invitaţie a echipelor Norvegiei, României, Franţei şi Germaniei, care vor evolua în grupa A, respectiv a Suediei, Rusiei, Spaniei şi Danemarcei, în grupa B. Naţionala antrenată de Radu Voina va juca, în ordine, cu Franţa, Germania şi Norvegia.

Programul meciurilor este următorul:

– 20 septembrie: Franţa-România (ora 15.00), Spania-Suedia, Norvegia-Germania, Danemarca-Rusia

– 21 septembrie: Germania-România (ora 15.00), Rusia-Suedia, Franţa-Norvegia, Danemarca-Spania

– 22 septembrie: Franţa-Germania, Spania-Rusia, Norvegia-România (ora 19.00), Danemarca-Suedia.

Semifinalele vor avea loc pe 24 septembrie, între primele două clasate din fiecare grupă (la orele 15.15 şi 17.15), iar a doua zi se vor disputa finala pentru medaliile de bronz (ora 16.30) şi cele de aur şi argint (18.30).

Ediţia din 2010 a fost câştigată pentru a doua oară, consecutiv, de echipa României, care a învins în finală Norvegia, cu 24-23.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS