25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal – Marin Condescu: În noul sezon nu vom mai avea ca obiectiv evitarea retrogradării, ci un loc în primele opt

Fotbal – Marin Condescu: În noul sezon nu vom mai avea ca obiectiv evitarea retrogradării, ci un loc în primele opt

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Conescu, a declarat, joi, că echipa sa nu va mai avea ca obiectiv pentru sezonul următor salvarea de la retrogradare, ci clasarea pe unul dintre primele opt locuri ale ierarhiei Ligii I. „În noul sezon nu vom mai avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Vrem undeva între primele opt locuri, chiar dacă ar fi o prostie să spunem că ne batem pentru primele trei locuri. Cred că avem cea mai tânără echipă din Liga I, dar şi cea mai bună pe care am avut-o de la intrarea noastră în Divizia A. Anul trecut am jucat cel mai frumos şi sper să continuăm aşa. Întotdeauna mi-am dorit să fiu mândru, dar acum şi echipa mă ajută. Grig şi echipa sunt atuurile câştigătoare pentru noi. Unii fără alţii nu pot“, a afirmat Condescu, pentru Mediafax.

Oficialii de la Pandurii sunt mulţumiţi de faptul că echipa gorjeană va evolua în deplasare în prima etapă din tur. „Ne-am dorit mult să evoluăm în deplasare în prima etapă pentru a juca cât mai puţine meciuri pe teren neutru. Dacă jucăm în prima etapă în deplasare şi vremea e bună, atunci putem reveni mai repede la Târgu Jiu. După ce se întrerupe campionatul două săptămâni, jucăm iarăşi afară, iar în cea de-a patra etapă, care ar fi programată la finele lunii august, am putea reveni pe terenul de la Târgu Jiu. Vremea a ţinut cu noi şi maturizarea gazonului s-a făcut mult mai repede“, a explicat preşedintele gorjenilor.

 

Îşi doreşte ca echipa să revină rapid la Târgu Jiu

 

Marin Condescu vrea să readucă echipa cât mai repede la Târgu Jiu unde media de spectatori a fost mereu de peste 5.000 pe meci: „Noi am depus la Ligă o înştiinţare, prin care cerem ca primele noastre două meciuri să se joace la Severin pentru a fi acoperiţi pentru orice situaţie, însă dorinţa noastră este de a ne întoarce acasă cât mai repede. Cred că jocul echipei o să aducă afluenţă mare la stadion la fiecare meci. Nu vom juca sub 6.000 de spectatori“, a precizat oficialul. Pandurii solicitaseră deja LPF omologare terenului de la Severin pentru a mai juca două meciuri acolo.

Pandurii îşi continuă pregătirea la Saalfelden, unde au avut programate joi două antrenamente. Antrenorul Petre Grigoraş îl testează pe francezul Amaury Bischoff, care a sosit, miercuri, în cantonamentul echipei Pandurii. Impresarul jucătorului a precizat că Amaury Bischoff are şi cetăţenie portugheză, el jucând la naţionala de tineret a Portugaliei. Biscoff a jucat ultima dată la Academica Coimbra şi evoluează ca mijlocaş central. El are 24 de ani şi a făcut junioratul la RC Strasbourg, evoluând după aceea la Werder Bremen II între 2005 şi 2008, dar şi la prima echipă a celor de la Werder Bremen, între 2006 şi 2008. În sezonul 2008-2009 a evoluat la Arsenal, iar din 2009 joacă la Academica Coimbra din Portugalia.

Joi, a sosit în cantonamentul Pandurilor şi Paul Batin, jucător împrumutat de la CFR Cluj. Vineri, de la ora 18.30, gorjenii au programat un meci amical, cu austriecii de la FC Halein.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS