22.3 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBox - Don King, invitat la gala lui Lucian Bute

Box – Don King, invitat la gala lui Lucian Bute

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, l-a contactat pe Don King, căruia i-ar fi oferit 200.000 de dolari pentru a veni la Bucureşti la gala lui Lucian Bute, au declarat surse din cadrul FR de Box, informează Mediafax. Pentru gala „Campion pentru România“, FR Box încearcă să-i aducă la Bucureşti atât pe Evander Holyfield, cât şi Lennox Lewis. Donald „Don“ King a fost contactat deja pentru a veni la Bucureşti, iar cunoscutul promotor, acum în vârstă de 79 de ani, ar fi cerut 200.000 de dolari pentru a onora invitaţia. Rudel Obreja a fost de acord cu pretenţiile lui Don King, susţin sursele citate.
Don King este cunoscut în toată lumea pentru frizura lui, dar şi pentru meciurile celebre pe care le-a pus în scenă. „Rumble in the Jungle“ şi „Thrilla în Manila“, precum şi ascensiunea lui Mike Tyson au fost orchestrate de controversatul promotor. Don King a avut sub contract până acum nume mari din box ca Muhammad Ali, George Foreman, Larry Holmes, Mike Tyson, Evander Holyfield , Julio Cesar Chavez, Andrew Golota, Felix Trinidad, Roy Jones Jr. şi Marco Antonio Barrera.
Don King apare frecvent la talk-show-uri în America şi se ocupă în continuare de promovarea meciurilor de box. Viaţa lui Don King a fost subiect de film în 1997, actorul Ving Rhames jucând rolul promotorului în „Don King: Only in America“, film produis de HBO. Rhames a câştigat Globul de Aur pentru rolul din Don King: Only in America.
Sursele citate susţin că este posibil ca Don King să vină la Bucureşti să-l urmărească pe Bute, aflat sub contract cu Interbox, pentru a-l promova în America de compania lui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS