17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDOSARUL FRAUDELOR BANCARE - Marius Locic a fost reţinut. El este acuzat de înşelăciune şi spălare de bani

DOSARUL FRAUDELOR BANCARE – Marius Locic a fost reţinut. El este acuzat de înşelăciune şi spălare de bani

Omul de afaceri Marius Locic a fost reţinut, vineri dimineaţă, de procurorii DIICOT, iar soţia acestuia a primit interdicţie de a părăsi ţara, ambele măsuri fiind dispuse în dosarul fraudelor bancare de 85 de milioane de euro.

Soţii Locic sunt acuzaţi de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, aderare şi sprijinire de grup infracţional şi spălare de bani.

Avocatul lor a arătat, la ieşirea de la DIICOT, că soţii Locic sunt acuzaţi de aceste fapte în legătură cu modul în care au vândut un imobil din cartierul bucureştean Dorobanţi.

Apărătorul celor doi a mai spus că imobilul a fost vândut cu 6,4 milioane de euro unei societăţi Prod Conserv care, pentru achiziţionarea acestuia, a făcut contract cu o bancă.

Totodată, avocatul a arătat că, la audieri, procurorii nu le-au arătat soţilor Locic nicio probă directă care să probeze acuzaţiile ce le sunt aduse.

Întrebat despre implicarea soţiei lui Locic, avocatul a spus că aceasta a semnat fără să aibă cunoştinţă actele de vânzare a imobilului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS