luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Hagi a explicat într-un comunicat de presă de ce a refuzat echipa naţionala

Fotbal – Hagi a explicat într-un comunicat de presă de ce a refuzat echipa naţionala

Într-un comunicat de presă trimis astăzi, Gheorghe Hagi îşi motivează decizia de a nu prelua echipa naţională a României, deşi i s-a propus banca tricolorilor de către FRF, informează GSP. „Cu privire la propunerea de a antrena echipa naţională de fotbal a României… În primul rând, încep prin a mulţumi încă o dată Federaţiei Române de Fotbal şi, în special, domnului preşedinte Mircea Sandu pentru propunerea de a antrena echipa naţională de fotbal a României. Pentru mine, Naţionala României va reprezenta întotdeauna ceva special şi aparte în sufletul meu, dar nu vreau să gândesc doar cu sufletul şi cu inima, ci vreau să fiu realist. Asta pentru că am mai gândit de câteva ori doar cu sufletul şi cu inima... Doresc să vă anunţ încă o dată, că decizia mea fermă este aceea de a nu mai prelua nicio echipă implicată deja într-o campanie pentru un obiectiv clar, chiar dacă este vorba despre echipa naţională de fotbal a României. Eu am rămas ferm asupra deciziei pe care v-am comunicat-o şi verbal saptamâna trecută. Cu aceeaşi stimă şi acelaşi respect pentru toţi iubitorii fotbalului, Gheorghe Hagi“, se arată în comunicatul emis luni de Gică Hagi.