20.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - FRF: Comitetul Executiv nu are nici o competenţă în ceea ce priveşte procesul de licenţiere a cluburilor

Fotbal – FRF: Comitetul Executiv nu are nici o competenţă în ceea ce priveşte procesul de licenţiere a cluburilor

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal nu are nici o competenţă în ceea ce priveşte procesul de licenţiere a cluburilor, unul independent, acesta fiind încheiat la nivelul Ligii I, informează Mediafax. „Într-adevăr, forului mai sus menţionat i se poate prezenta, conform Ordinii de Zi, o informare cu privire la procesul de licenţiere încheiat sau având drept tematică procesul de licenţiere în ansamblul său. Atât şi nimic mai mult“, se arată într-un comunicat FRF.

Vicecampioana FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, locul 14, nu au primit licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I. FC Timişoara nu a primit licenţa pentru datorii la bugetul statului şi faţă de clubul Benfica Lisabona din transferul fundaşului Laszlo Sepsi. Gloria Bistriţa nu a primit licenţa pentru datorii la buget.

Pe 2 iunie, după o şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, preşedintele forului, Mircea Sandu, a spus că LPF poate propune CEx. al federaţiei modificarea ROAF astfel încât echipele FC Timişoara şi Gloria Bistriţa să evolueze şi în sezonul viitor în Liga I deşi nu au primit licenţa. Mircea Sandu a precizat că propunerea LPF de modificare a Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) va trebui aprobată de membrii Comitetului Executiv al federaţiei în şedinţa din 20 iunie.

„Până în 20 iunie, liga să-şi facă toate analizele şi poate veni cu o propunere de modificare a regulamentului, dacă Executivul constată şi decide că poate fi cu aplicare imediată… Vom vedea, nu ştiu! Liga poate să spună: «modificaţi ROAF-ul!» Oraşul Timişoara merită în Liga I, dar depinde ce se va decide în Comitetul Executiv“, a declarat Mircea Sandu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII