20.6 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Trei persoane cercetate pentru trafic de persoane

Craiova: Trei persoane cercetate pentru trafic de persoane

Ofiţeri din cadrul  B.C.C.O. Craiova cu sprijinul luptătorilor S.I.R. din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism –  Serviciul Teritorial Craiova, au efectuat 4 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Craiova în vederea destructurării unui grupări infracţionale, specializate în săvârşirea de activităţi legate de traficul de persoane.
În urma descinderilor  desfăşurate, în dimineaţa zilei de astăzi, au fost găsite şi ridicate în vederea cercetărilor un pistol deţinut ilegal precum şi documente care concură la probarea activităţii infracţionale.   
De asemenea au fost identificate trei persoane, membre ale unui grupări infracţionale organizate, suspectate de săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.
S-a stabilit faptul că membrii acesteia, în cursul anului 2010, au traficat şi exploatat prin muncă în Spania peste 25 de victime obţinând, astfel, câştiguri ilicite de peste 250.000 de euro.
În baza probatorului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova a dispus faţă de două din persoanele reţinute măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS