10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBerlusconi se laudă că are o popularitate mai mare decât Sarkozy şi Băsescu

Berlusconi se laudă că are o popularitate mai mare decât Sarkozy şi Băsescu

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, susţine că imaginea sa este discreditată de presă, dar, cu toate acestea, continuă să aibă o popularitate mai mare decât cea a liderilor altor ţări europene precum preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, sau cel al României, Traian Băsescu, informează mediafax.ro.
 "Dacă ne gândim care este starea opiniei publice italiene dincolo de rezultatul cu multe explicaţii al alegerilor locale, eu încă sunt în fruntea preferinţelor cetăţenilor comparativ cu alţi lideri europeni, din Malta, Lituania, Sarkozy, cel din România, cel din Slovacia, cel sloven, Zapatero, care au sub 20 la sută. Cetăţenii recunosc meritele noastre, presa nu le recunoaşte", a spus Berlusconi.
Berlusconi a dat asigurări că, în pofida criticilor, Guvernul pe care îl conduce va rămâne în funcţie până la finalul mandatului.
După ce a lăudat activităţile Guvernului pe care îl conduce şi a vorbit de necesitatea reformei fiscale, premierul italian a mai spus că Executivul "merită un monument" pentru tot ce a realizat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU