22 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Pompierii au intervenit la un incediu provocat de trăsnet

Mehedinţi: Pompierii au intervenit la un incediu provocat de trăsnet

Detaşamentul de Pompieri Drobeta Tr. Severin, a intervenit, ieri după amiază, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi 11 subofiţeri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă, în cartierul Schela Nouă din municipiul Drobeta Tr. Severin. La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta într-o debara din locuinţă, unde se afla maşina de spălat, existând pericol de propagare în casă. În incendiu au ars maşina de spălat, materiale textile şi de întreţinere aflate în debaraua locuinţei. Nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă a incendiului a constituit-o trăsnetul. Intervenţia s-a finalizat la ora 16:55.
Tot ieri, la ora 09:10, Detaşamentul de Pompieri Orşova a intervenit în sprijinul serviciului de ambulanţă, cu o autospecială şi 4 pompieri, în municipiul Orşova, zona Poiana Stelei, pentru transportarea unei persoane supraponderale şi cu probleme medicale.
În ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” a intervenit în zona de competenţă, în total, la 10 urgenţe medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS