25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateImprimeria Naţională alocă peste 89 mil lei pentru soluţia IT de implementare a cardului de sănătate

Imprimeria Naţională alocă peste 89 mil lei pentru soluţia IT de implementare a cardului de sănătate

Compania Imprimeria Naţională vrea să achiziţioneze servicii privind soluţia informatică de implementare a cardului electronic de asigurări de sănătate, pentru care alocă 89,36 milioane lei, fără TVA, potrivit anunţului de participare de pe sistemul electronic de achiziţii publice.
Anunţul vizează încheierea unui acord-cadru cu un singur agent economic, cu o durată de nouă luni.
"Scopul achiziţiei este punerea în circulaţie a cardului electronic de asigurări de sănătate, conform legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare şi a hotărârii de Guvern nr. 962/2010. Obiectivele achiziţiei se încadrează în strategia generală de reformă a domeniului sănătăţii din România şi vizează acoperirea unor nevoi specifice atât pentru cetăţeni şi furnizorii de servicii de sănătate, cât şi pentru autorităţile de sănătate publică centrale şi locale", se menţionează în caietul de sarcini.
Contractul presupune achiziţia de servicii de dezvoltare software, de programare şi de consultanţă software, de sisteme informatice şi software utilitare, de dezvoltare de software personalizat, precum şi servicii de analiză şi de programare de sisteme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU