12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal – Bosniacii privesc încrezători meciul cu România

Fotbal – Bosniacii privesc încrezători meciul cu România

Mijlocaşul Miralem Pjanici (Olympique Lyon) crede că jucătorii bosniaci sunt mai buni decât românii, pe care îi vor întâlni vineri, în preliminariile CE 2012, dar că echipa României trebuie respectată, informează Digi Sport. „Meciurile cu România şi Albania sunt foarte importante pentru viitorul nostru şi al calificării. Suntem obişnuiţi cu atmosfera pe care o vor face suporterii români la Bucureşti, aşa că n-ar trebui să avem probleme din acest punct de vedere. Cred că suntem mai buni ca românii, dar trebuie respectaţi deoarece au jucători care pot rezolva soarta unui meci. Ne-am dori şase puncte din dubla cu România şi Albania, dar am fi mulţumiţi şi cu patru“, a spus Pjanici, pentru cotidianul 24 Sata.

Mijlocaşul Senad Lulici (Young Boys Berna) a afirmat că partida cu România este extrem de importantă: „Am învins echipa României la Zenica şi e normal să ne dorim acelaşi lucru şi la Bucureşti. Vom încerca să învingem, să ne întoarcem cel puţin cu un rezultat pozitiv, mă gândesc aici şi la egal, care n-ar fi deloc rău. Cea mai bună ar fi însă o victorie contra unuia dintre principalii adversari la calificare. E un joc extrem de important. Nu va fi uşor la Bucureşti, România are jucători buni“.

Atacantul Edin Dzeko (Manchester City) a precizat că echipa Bosniei este mai valoroasă decât cea a României: „Sper într-un rezultat bun, care să-i scoată pe români din cărţi. E ultima lor şansă, dar vom vedea dacă vor ataca din start pentru a înscrie repede“.

Selecţionerul Safet Susici a declarat că este optimist înaintea meciului de la Bucureşti.

„Poate unii cred că victoria de la Zenica a fost un accident, dar eu ştiu că nu e aşa. Avem jucători valoroşi, un atac fenomenal şi sunt convins că putem înscrie unul-două goluri în România“, a punctat selecţionerul Bosniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU