21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDosarul în care Genică Boerică este cercetat pentru vătămare corporală a fost înregistrat la Parchet

Dosarul în care Genică Boerică este cercetat pentru vătămare corporală a fost înregistrat la Parchet

Dosarul în care Genică Boerciă este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei a fost înregistrat, la data de 26 mai, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, informează NewsIn, citând un comunicat remis de Parchetul General. Din primele cercetări a rezultat că, în ziua de 26 mai 2011,  la intersecţia  dintre Calea Dorobanţi cu strada Muzeul Zambaccian din Bucureşti a avut loc un accident de circulaţie.
În urma impactului produs de autoturismul la volanul căruia se afla Genică Boierică, a rezultat rănirea unui tânăr imobilizat în scaun cu rotile, şoferul părăsind locul accidentului după producerea acestuia.
În cauză se administrează  probe în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, precizează procurorii.
Omul de afaceri Genică Boerică a fost identificat de poliţişti ca fiind autorul accidentului din 26 mai, când un tânăr în scaun cu rotile a fost lovit pe trecerea de pietoni în zona Dorobanţi din Bucureşti, informează Poliţia Capitalei.
Genică Boerică este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală gravă din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, ancheta în dosar fiind făcută de Biroul Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS