22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBaschet (f) - România a învins Bulgaria la Ruse

Baschet (f) – România a învins Bulgaria la Ruse

Reprezentativa feminină de baschet a României a înregistrat un nou succes în faţa selecţionatei Bulgariei, reuşind să se impună duminică în meciul de pregătire jucat în Sala Sporturilor „Dunărea“ din Ruse, cu scorul de 69-64, informează GSP. Imediat după meci, antrenorul României, Stacey Notal a declarat: „Mă aşteptam să avem un meci mult mai greu. Am greşit destul de mult în prima parte şi nu am ales soluţiile cele mai bune. Am revenit însă după ce am fost conduşi cu 12 puncte şi asta contează enorm pentru moralul nostru. Mă bucur că fetele au avut atitudine, au fost motivate şi nu au cedat nici un moment“.
Tehnicianul Bulgariei, spaniolul Jose Maria Buceta, era dezamăgit pentru că jucătoarele sale nu au reuşit să gestioneze scorul favorabil lor: „Fetele au reacţionat mult mai bine tactic şi am ridicat mari probleme adversarilor, atât în atac, cât şi în apărare“.
Româncele se vor deplasa în Italia pentru încă un stadiu de pregătire pentru EuroBasket 2011. Programul lor este următorul: România – Serbia (3 iunie), România – Germania (4 iunie), România – Belgia (5 iunie), România – Italia (8 iunie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU