32.8 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTenis - Alexandra Cadanţu s-a calificat în turul doi la Grado

Tenis – Alexandra Cadanţu s-a calificat în turul doi la Grado

Jucătoarea de tenis Alexandra Cadanţu, cap de serie numărul 8, s-a calificat în turul doi al turneului ITF de la Grado (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Cadanţu a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-0, 6-2, pe Heidi El Tabakh (Canada) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Stephanie Vogt (Liechtenstein), jucătoare venită din calificări, care a trecut, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, de Anne Schaffer (Germania), conform Mediafax.
În proba de dublu de la Grado, perechea Alexandra Cadanţu/Tania Samodelok (România/Rusia) a fost învinsă, în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 6-3, de cuplul Maria Irigoyen/Ekaterina Ivanova (Argentina/Rusia), cap de serie numărul 2.
Jucătoarea Diana Stomlega a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului ITF de la Getxo (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Stomlega a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-0, de Eva Fernandez-Brugues (Spania), cap de serie numărul unu.
Perechea Irina Constantinide/Estelle Balan (România/Belgia) a ratat calificarea în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ITF de la Paros (Grecia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari.
Constantinide şi Balan au fost învinse, în sferturile de finală, cu scorul de 6-2, 6-2, de cuplul Carolina Betancourt/Julia Moriarty (Mexic/Irlanda), cap de serie numărul 3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS