32.9 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDeputatul Mircea Drăghici a suferit un accident vascular

Deputatul Mircea Drăghici a suferit un accident vascular

Deputatul PSD de Argeş Mircea Drăghici, audiat în ultima perioadă la DNA în dosarul preşedintelui CJ Argeş Constantin Nicolescu, a ajuns la Spitalul de Urgenţă "Floreasca" din Bucureşti după ce a suferit un accident vascular, potrivit unui comunicat transmis de cabinetul parlamentar al acestuia şi prezentat de mediafax.ro.
"Medicii i-au acordat asistentă de urgenţă, i-au făcut analize şi i-au recomandat să evite orice stres sau emoţie în perioadă următoare. Aceste probleme medicale au survenit pe fondul unor evenimente deosebite: decesul tatălui său şi presiunile din viaţă politică", se arată în comunicatul emis de cabinetul parlamentar al lui Mircea Drăghici.
În ultima perioadă, la DNA Piteşti au fost audiaţi primarii mai multor localităţi din judeţul Argeş, preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, dar şi deputatul PSD Mircea Drăghici.
DNA vizează aproximativ jumătate dintre primăriile din judeţul Argeş care au virat sume de bani pentru consultanţă la proiecte cu fonduri europene, iar firma care a oferit consultanţă ar fi a deputatului PSD Mircea Drăghici.
Deputatul PSD Mircea Drăghici a fost audiat la DNA Piteşti în 4 şi 16 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS