11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAngajatul Şantierului Naval din Severin este de negăsit

Angajatul Şantierului Naval din Severin este de negăsit

Electricianul Iulian Condeescu, de 56 de ani, angajat la Şantierul Naval din Drobeta Turnu Severin, care a dispărut joi după-amiază de la locul de muncă, este în continuare de negăsit. Deşi, iniţial, nimeni nu confirma că bărbatului i s-a întâmplat ceva rău, colegii de muncă ai acestuia au intrat la bănuieli, după ce au văzut casca de protecţie a electricianului pe malul Dunării. Chiar pompierii au confirmat că, probabil, bărbatul s-a aruncat intenţionat în apele Dunării, fiind exclus un accident, având în vedere distanţa destul de mare de locul unde acesta muncea şi malul fluviului.  „Noi excludem posibilitatea unui accident, deoarece, conform spuselor celorlalţi angajaţi, bărbatul dispărut nu avea cum să muncească atât de aproape de Dunăre, astfel că, probabil, acesta s-a sinucis. În continuare, ajutaţi de colegii de la Poliţia de Frontieră, căutăm victima“, a declarat Claudiu Balaure, căpitan la ISU „Drobeta“.
Începând de joi după-amiază, Iulian Condeescu este căutat, în fiecare zi, de un echipaj al pompierilor, cu ajutorul unei bărci pneumatice, însă fără vreun rezultat.
O rudă a şantieristului a spus că singurul motiv pe care bărbatul l-ar fi avut să îşi ia viaţa ar fi fost frica de a rămâne fără loc de muncă.
La operaţiunea de căutare au intervenit vineri şi poliţiştii de frontieră, cu o ambarcaţiune de ultimă generaţie, dotată cu aparatură capabilă să cerceteze în amănunt pe fundul apei.  Până acum însă, nici urmă de bărbatul dispărut.
• Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS