15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎmbrăţişări gratuite în Săptămâna Voluntariatului

Îmbrăţişări gratuite în Săptămâna Voluntariatului

Voluntarii Fundaţiei „William Tyrrell“ Slatina şi-au dedicat, săptămâna trecută, primele două zile activităţilor cu copiii.
Acţiunile cele mai surprinzătoare şi de impact asupra copiilor au fost cele desfăşurate în aer liber la o şcoală din Perieţi. A fost prima dată şi pentru tinerii voluntari când au pregătit jocuri pentru copii dintr-o altă localitate.
Într-o altă zi a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului (SNV), zece tineri au ieşit să întâmpine lumea pe stradă cu îmbrăţişări gratuite. Mariei i-a făcut multă plăcere această acţiune banală. Cele mai bucuroase persoane au fost cele de vârsta a doua şi a treia. O doamnă venea de la spital, când Maria a întrebat-o dacă nu vrea cumva o îmbrăţişare. „Au fost persoane care se întorceau să fie îmbrăţişate a doua oară“, a zis Antonio. „Cel mai greu a fost să le dăm explicaţii despre ceea ce facem noi“, a continuat el. O altă persoană, când a înţeles ce vor voluntarii care fluturau cartoane colorate, a început să zâmbească, i-a îmbrăţişat şi a scos din buzunar să le ofere trei bomboane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU