22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateHandbal - Radu Voina: Anul acesta nu a fost nimic spectaculos

Handbal – Radu Voina: Anul acesta nu a fost nimic spectaculos

Antrenorul Radu Voina a declarat, duminică, după ce handbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au primit medaliile de campioane ale României, că acest an nu a fost spectaculos pentru echipa olteană, deoarece nu a avut un parcurs mai lung în Liga Campionilor. „Am câştigat titlul naţional, dar trebuie ţinut cont de faptul că a fost al doilea obiectiv propus pentru acest sezon. Anul acesta nu a fost nimic spectaculos pentru că echipa nu a ajuns mai departe în Liga Campionilor (n.r. – Oltchim nu a reuşit să se califice în semifinalele competiţiei). Avem speranţe de mai bine pentru sezonul viitor, atunci când vom ataca participarea în ultimul act al Ligii Campionilor şi, de ce nu, să câştigăm trofeul pus în joc“, a spus Voina, pentru Mediafax, evitând să spună dacă va rămâne sau nu pe banca tehnică a campionanelor: „Eu sunt ultima persoană de care să se spună că este indispensabilă. Importantă este strategia, importantele sunt obiectivele. Mai avem de jucat pentru un trofeu, Cupa României, apoi vom mai avea timp de discutat. În ceea ce priveşte bugetul pentru sezonul viitor, eu sunt prea mic pentru a mă putea pronunţa. Ştiu că domnul Roibu va asigura un nou buget dar nu ştiu la ce nivel“.
Oltchim Râmnicu Vâlcea a jucat, duminică, ultimul meci din ediţia 2010/2011 a Ligii Naţionale cu formaţia Ştiinţa Baia Mare. În faţa a aproximativ 1200 de spectatori, elevele lui Radu Voina au reuşit să se impună fără probleme, cu scorul de 45-26, după ce au condus şi la pauză cu 21-10. Chimistele au fost în avantaj pe tot parcursul întâlnirii şi au jucat la spectacol, Maier, Puşcaşu, Ozel şi Manea reuşind faze aplaudate la scenă deschisă de asistenţă.
Oltchim a terminat sezonul fără înfrângere, cu 24 de victorii şi un singur rezultat de egalitate, înregistrat în deplasarea de la Cluj-Napoca. Pentru gruparea vâlceană este titlul naţional cu numărul 17 şi cel de-al cincilea consecutiv.
La festivitatea de premiere care a fost organizată imediat după terminarea partidei cu Ştiinţa Baia Mare a fost prezent şi preşedintele FR Handbal, Cristian Gaţu. De asemenea, din partea Ministerului Tineretului şi Sportului a fost prezentă fosta mare sportivă Doina Melinte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS