9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCFR SA dă peste 3,489 mil.lei pentru reparaţii curente şi capitale de pe raza a patru regionale CF

CFR SA dă peste 3,489 mil.lei pentru reparaţii curente şi capitale de pe raza a patru regionale CF

CFR Infrastructură organizează cinci licitaţii deschise pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la instalaţiile de semnalizare feroviară, pe raza a patru regionale de cale ferată, Craiova, Bucureşti, Constanţa şi Braşov, în valoare totală de 3.489.980 lei, fără TVA, informează NewsIn.
Astfel, se vor licita reparaţiile curente la reţeaua de cabluri în 20 staţii de cale ferată, aflate pe raza Regionalei CF Craiova (Motru Est, Bujoreni, Dăeşti, Călimăneşti, Atârnaţi, Rădoeşti, Radomireşti/Drăgăneşti, Bradu de Sus, Stolnici, Tg. Jiu, Pietrele Albe, Cărbuneşti, Tânţăreni, Rovinari, Plopşoru, Turburea/Bibeşti, Parângu, Meri şi Lainici. Termenul de finalizare a lucrărilor este de şase luni de la atribuirea contractului, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Valoarea estimată a achiziţiei este de 936.000 lei fără TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 30 mai, ora 10.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Craiova.
În data de 26 mai se vor licita reparaţiile curente la reţeaua de cabluri în două staţii de cale ferată (Mogoşoaia şi Voluntari) şi pe patru secţii de circulaţie (Mogoşoaia – Baloteşti, Pajura – Mogoşoaia, Mogoşoaia – Otopeni şi Otopeni – Voluntari) aflate pe raza Regionalei CF Bucureşti. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 60 de zile de la atribuirea contractului, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Valoarea estimată a achiziţiei este de 242.000 lei fără TVA. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS