34 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMarius Petcu a cerut să fie eliberat sub control judiciar

Marius Petcu a cerut să fie eliberat sub control judiciar

Fostul preşedinte al CNSLR-Frăţia, Marius Petcu, a cerut, astăzi, la primul termen al procesului în care este judecat pentru corupţie, să fie eliberat provizoriu sub control judiciar, avocaţii acestuia prezentând instanţei declaraţii de la vecinii sindicalistului, pentru a arăta "buna moralitate" a acestuia.
Potrivit mediafax.ro, Tribunalul Bucureşti a început, astăzi, discuţiile în procesul în care Marius Petcu a fost trimis în judecată pentru luare de mită.
Avocaţii au mai arătat că dacă ar fi lăsat liber, sub control judiciar, Petcu nu ar putea influenţa cursul judecării, pentru că toate probele materiale ale procurorilor se află în posesia instanţei de judecată şi că martorii cheie ai acuzării oricum se află "în duşmănie" cu fostul lider sindical.
Marius Petcu este în arest din 31 martie, după ce, în 24 martie, a fost prins luând mită 40.000 de euro de la Petre Scrieciu, sumă ce ar fi reprezentat o parte din banii ceruţi pentru ca firma omului de afaceri să execute lucrările la un centru pentru sindicate din Snagov.
În 21 aprilie, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au trimis în judecată pe Marius Petcu, pentru luare de mită, în formă continuată, iar Tribunalul Bucureşti a confirmat legalitatea arestării fostului lider sindical.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS