14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: Un angajat al Complexului Energetic Turceni şi doi craioveni au furat 16 tone de fier vechi

Gorj: Un angajat al Complexului Energetic Turceni şi doi craioveni au furat 16 tone de fier vechi

Un angajat al Complexului Energetic Turceni şi doi bărbaţi din Craiova şi au fost reţinuţi aseară de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj, ultimii doi fiind acuzaţi de furt calificat, iar primul  pentru favorizarea infractorului, informează politiaromana.ro.
Pe parcursul cercetărilor efectuate de către ofiţerii de investigarea fraudelor s-a stabilit că C.I. şi S.I.A., de 32 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, cu complicitatea unui angajat al unităţii prejudiciate, au sustras din incinta unităţii, cantitatea de 16.100 kg. de fier vechi, evaluată la suma de 18.032 lei, pe care urmau să o comercializeze la o societate de achiziţii deşeuri feroase din judeţul Dolj. Cei doi suspecţi l-au contactat pe P.I., de 32 de ani, care a declarat, în fals, că deşeurile îi aparţin şi provin din dezmembrarea unei semiremorci.
Ieri, ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj au dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore a celor trei suspecţi, C.I. şi S.I.A. fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar P.I., pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU