17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbalistul Mihai Neşu a fost operat cu succes

Fotbalistul Mihai Neşu a fost operat cu succes

Intervenţia chirugicală la care a fost supus, în Olanda, fotbalistul român Mihai Neşu (28 de ani), ca urmare a unei accidentări suferite la un antrenament al echipei Utrecht, s-a încheiat cu succes ieri seară, după cinci ore, însă medicii nu pot estima deocamdată cât va dura refacerea şi cum va decurge aceasta.
"Acum trebuie să aşteptăm, în următoarele zile sau săptămâni va sta sub supraveghere, să vedem în ce măsură îşi va recapăta controlul asupra membrelor", a declarat şeful echipei medicale care a efectuat operaţia, potrivit gsp.ro.
Prin această intervenţie chirurgicală, vertebra lui Neşu s-a refăcut, înlăturându-se astfel presiunea care apăsa asupra nervilor. După intervenţie, fotbalistul nu îşi putea mişca mâinile şi picioarele, însă acest lucru nu înseamnă că Neşu nu îşi poate reveni. Abia peste două săptămâni se va putea da un prognostic în privinţa recuperării complete.
Mihai Neşu, care joacă la echipa olandeză Utrecht, a fost transportat de urgenţă la spital, ieri, după ce s-a ciocnit cu un coechipier la antrenament.
Postul RTV Utrecht a relatat că, înainte ca Neşu să fie luat cu Salvarea pentru a fi transportat la spital, el le-ar fi spus coechipierilor că nu-şi simte corpul de la bărbie în jos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS