22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Pandurii Târgu Jiu – Rapid Bucureşti 0-1

Fotbal: Pandurii Târgu Jiu – Rapid Bucureşti 0-1

Pandurii Târgu Jiu – Rapid Bucureşti 0-1

Stadion “Municipal” (Severin), spectatori 3.500

A marcat: Pancu ‘85

Pandurii: Mingote – Matei (’73, Pleaşcă), Viera, I. Rada (’46, Voiculeţ), Grecu – Băcilă, Pintilii, Vranjes, Nistor (’79, Popete) – Stromajer, Lemnaru. Antrenor: Petre Grigoraş.

Rapid: Coman – Rui Duarte, Marcos Antonio, Glauber, Ezequias – Roman (’79, Grigorie), N. Grigore, C. Lazăr, Frunză – Herea (’63, Cesinha), Pancu (’90, Costa). Antrenor: Marian Rada.

Cartonaşe galbene: Viera / Marcos Antonio, Rui Duarte, Frunză

Cartonaş roşu: Băcilă ‘38

Au arbitrat: A. Constantin – S. Gheorghe, Fl. Păunescu.

 

Pandurii Târgu Jiu a pierdut acasă, la Severin, cu Rapid Bucureşti, scor 0-1, într-un joc din etapa a 30-a a Ligii I, singurul gol al întâlnirii fiind marcat de Pancu în minutul 85.

 

Pandurii a avut şansa să înceapă jocul de la 1-0, dar Lemnaru, angajat excelent, a întârziat şutul din poziţie de unu la unu cu Coman şi a fost blocat (‘3). Gorjenii au resimţit din plin efortul din jocul cu Steaua şi nu s-au mai regăsit, lăsându-i pe oaspeţi să deţină iniţiativa. Pancu, foarte motivat de când a fost instalat antrenor secund, a ratat şutul din şase metri şi Nistor a degajat (‘11) şi tot Pancu a trimis prea uşor din lovitură liberă, pe mijlocul porţii şi Mingote a reţinut (‘18).

Pandurii şi-au îngreunat situaţia în minutul 38 când Băcilă a fost eliminat. Rui Duarte l-a provocat, olteanul a răspuns şi Augustus Constantin a scos cartonaşul roşu la indicaţiile colegilor. Chiar şi în inferioritate tot gazdele au avut ocazia desprinderii. Lemnaru a scăpat din nou singur cu Coman dar a şutat slab, la colţul scurt, şi goalkeeperul, hulit de propria galerie la Severin, a respins (‘44).

Rapidul nu prea a existat nici după pauză. Cu excepţia fazei din minutul 66 când Glauber a recentrat şi Grigore a trecut pe lângă minge din apropierea porţii gorjene. Pandurii a avut ghinion două minute mai tâziu când Vranjes a şutat în bară din lovitură liberă de la 16 metri. Şi cum fotbalul este mai mereu nedrept, Rapid a dat lovitura în minutul 85. Pancu a şutat plasat din lovitură liberă de la 20 de metri şi Mingote i-a uşurat misiunea introducându-şi mingea în poartă. (0-1).

Pandurii a pierdut primul meci disputat la Severin, însă trebuie spus că a jucat cu un om mai puţin mai bine de o repriză.

 

Cristi PEPTAN

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU