24.3 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBoc şi-a făcut publică adresa personală de mail

Boc şi-a făcut publică adresa personală de mail

Premierul Boc şi-a făcut astăzi publică adresa personală de mail, un cont deschis pe yahoo, şi a spus că nu se teme de programele instalate pe unele tablete PC care culeg informaţii despre utilizatori, deoarece el foloseşte numai date publice.
Potrivit NewsIn, Boc a fost întrebat dacă în calitatea sa de utilizator de i-pad se teme de programele incorporate care reţin date confidenţiale, vorbindu-i-se despre o dezbatere publică intensă în străinătate din cauza acestor controverse. "Datele mele sunt date publice, pe care le am pe tabletă. Aşa că nu prezintă pericol pentru siguranţa naţională. Deci din acest punct de vedere, pot să utilizez fără nici un fel de problemă tableta pe care o am. Iar căsuţa poştală este o căsuţă care este utilizată în interes public, pentru a comunica în interes public. (…) Vă asigur că sunt doar în interes public utilizate toate aceste instrumente de comunicare", a replicat premierul.
Profitând de context, jurnaliştii l-au întrebat pe Boc dacă le poate da adresa lui personală de mail, întrucât nimeni nu i-a putut ajuta cu această informaţie. "[email protected]", le-a răspuns primul-ministru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS